Kasvatamme kannattavia yrityksiä ratkomaan maailmanlaajuisia ongelmia

Tiedotteet ja uutiset

Olemme sitoutuneet aktiiviseen ja läpinäkyvään viestintään kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Pyrkimyksenämme on antaa totuudenmukainen kuva yhtiön toiminnasta, toimintaympäristöstä, strategiasta, tavoitteista ja taloudellisesta suorituskyvystä.

Tiedotteemme ja muut ajankohtaiset uutisemme antavat kattavan kuvan siitä, mitä meille kuuluu.

3.08 €
-6.95%

OMX HELSINKI FIRST NORTH

56 410 073.7 €

Market capitalization of listed a shares,
(excluding non-listed k shares and outstanding options).

Riskihajautettu kasvuyhtiösalkku

Olemme listattu kiihdyttämö, jonka nopeasti kasvavat startupit aikovat menestyä isosti kansainvälisillä markkinoilla. Omistuksemme yhtiöissä vaihtelee, mutta tyypillinen osuutemme on 15%.

Valikoimamme ja osallistumisemme kaikkeen hallitustyöskentelystä rahoitukseen ja irtautumiseen antavat lisäarvoa yrityksille ja pienentävät portfoliomme riskiä.

Ketterä, vihreä, rahantekokone

Etsimme uusia ideoita, jotka haastavat yleiset käytännöt. Uskomme, että tehokkaampi luonnonvarojen käyttö on ehdottaman välttämätöntä, ja siksi erinomainen investointi. Usein se myös maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Uudet tekniikat, reaaliaikaisen tiedon käyttö ja palveluliiketoiminta mahdollistavat rajoitettujen luonnonvarojen tehokkaamman käytön.

Menestyksekäs tausta sijoitustoiminnasta

Olemme onnistuneesti kasvatteneet yrityksiä yrittäjinä ja sijoittajina jo oli 10 vuoden ajan. Olemme keränneet yhteensä noin 180 miljoonaa euroa rahoitusta, onnistuneesti irtautuneet investoinneista ja omista yrityksistämme. Mutta mikä tärkeintä – me nautimme edelleen yrittäjän sydämen lyönneistä rinnassamme ja työskentelemme kovaa saadaksemme asioita aikaiseksi.