Kasvatamme kannattavia yrityksiä ratkomaan maailmanlaajuisia ongelmia

We are now Loudspring. LOUD on First North Helsinki and LOUDS on First North Stockholm.
Our website hasn’t caught up yet but when it's ready, we look forward to seeing you at www.loudspring.earth

For now though, all information here is up to date.

Tiedotteet ja uutiset

Olemme sitoutuneet aktiiviseen ja läpinäkyvään viestintään kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Pyrkimyksenämme on antaa totuudenmukainen kuva yhtiön toiminnasta, toimintaympäristöstä, strategiasta, tavoitteista ja taloudellisesta suorituskyvystä.

Tiedotteemme ja muut ajankohtaiset uutisemme antavat kattavan kuvan siitä, mitä meille kuuluu.

2.63 €
-1.87%

OMX HELSINKI FIRST NORTH

49 331 459.7 €

Market capitalization of listed a shares,
(excluding non-listed k shares and outstanding options).

Riskihajautettu kasvuyhtiösalkku

Olemme listattu kiihdyttämö, jonka nopeasti kasvavat startupit aikovat menestyä isosti kansainvälisillä markkinoilla. Omistuksemme yhtiöissä vaihtelee, mutta tyypillinen osuutemme on 15%.

Valikoimamme ja osallistumisemme kaikkeen hallitustyöskentelystä rahoitukseen ja irtautumiseen antavat lisäarvoa yrityksille ja pienentävät portfoliomme riskiä.

Positiivinen ympäristövaikutus

Emme näe toimintaamme menestyksenä, ellei sillä ole positiivista ympäristövaikutusta. Siksi onkin tärkeää alkaa mittaamaan saavutettuja tuloksia. Vaikuttavuuslukemat perustuvat hiilidioksidipäästöjen ja makean veden käytön todellisiin vuonna 2016 saavutettuihin vähennyksiin, joiden taustalla on analyysissä mukana olleiden yhtiöiden tuotteiden ja palveluiden myynti.

Ketterä, vihreä, rahantekokone

Etsimme uusia ideoita, jotka haastavat yleiset käytännöt. Uskomme, että tehokkaampi luonnonvarojen käyttö on ehdottaman välttämätöntä, ja siksi erinomainen investointi. Usein se myös maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Uudet tekniikat, reaaliaikaisen tiedon käyttö ja palveluliiketoiminta mahdollistavat rajoitettujen luonnonvarojen tehokkaamman käytön.

Menestyksekäs tausta sijoitustoiminnasta

Olemme onnistuneesti kasvatteneet yrityksiä yrittäjinä ja sijoittajina jo oli 10 vuoden ajan. Olemme keränneet yhteensä noin 180 miljoonaa euroa rahoitusta, onnistuneesti irtautuneet investoinneista ja omista yrityksistämme. Mutta mikä tärkeintä – me nautimme edelleen yrittäjän sydämen lyönneistä rinnassamme ja työskentelemme kovaa saadaksemme asioita aikaiseksi.